Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

19 februari 2014

Nio Nyfikna Frågor

Här kommer ett nytt inlägg under rubriken "Nio Nyfikna Frågor" där jag ställt lite närgångna frågor till spelarfruar och andra närstående till spelarna. Jag fick naturligtvis formulera om några av frågorna när det inte är en partner som svarar men det lockar fram liknande svar och denna gång är det en bror som svarat på mina frågor med glädje ;)

Lillebror till #34

1. Hur var Stefan som liten?
Svar: Han va väldigt väldigt jobbig, energin tog aldrig slut så det är lite motsatsen till hur han är idag. 

2. Vilka tre egenskaper uppskattar du mest hos din bror?
Svar: Han är väldigt snäll, omtänksam och lugn.

3. Är Stefan duktig på matlagning, och vad skulle du säga är hans ”paradrätt”?
Svar: Det kan ja väl inte påstå, har inte blivit bjuden på mat så ofta så ja kan inte uttala mig. (Bloggens anm. - Då kanske det är på tiden Stefan! ;) )

4. Finns det något plagg/accessoar som Stefan envisas med att bära som du helst skulle vilja lägga i sopsäcken - eller helst ha för egen del?
Svar: Nej det är det väl inte, allt ska väl va lite stiligt för honom så ja är inte avis på nånting. 

5. Om han skulle på maskerad, vad tror du Stefan helst skulle klä ut sig till?
Svar: Shrek, har för mig att han gillar honom. 

6. Vad ser Stefan helst på för tv-program, har han något favoritprogram som han skäms över att han följer?
Svar:  Han kollar inte på så mycket tvprogram eller följer nånting speciellt. Sons of anarchy vet ja men det är väl inte så skämmigt att följa. 

7. De flesta spelarna har svarat på mina Fyra Finurliga Frågor och meddelat vilken seriefigur de skulle kunna vara, tycker du det stämmer med Kronblom på Stefan eller vilken skulle du valt till honom istället och varför?
Svar: Kronblom stämmer väl nuförtiden men när han va yngre skulle ja väl jämföra han med den jobbiga fågeln som är med på julafton i Kalle o hans vänner. 

8. Är han en dålig förlorare, bra vinnare? Pratas det match, mål, publik, domare eller dylikt? Eller diskuterar ni inte matcher ni spelat? 
Svar: Nej han är väl ingen dålig förlorare, allt rinner väl av honom ganska snabbt. Vi pratar väl hockey lite då o då men inget speciellt. Alla andra i släkten tjatar så mycket hockey så vi behöver inte prata om det så mycket. 

9. Om Stefan skulle medverka i ett dokusåpa/tävlings-tvprogram, vilket skulle det vara och varför?
Svar: Expedition Robinson skulle väl passa honom, alla kan köra med han o sätta honom i jobb så han skulle nog va omtyckt och klara sig ganska bra tror ja.  

Som avrundning:
Kan och vill du berätta någonting om Stefan som vi troligen inte vet?
Svar: Han va trummis i ett band på högstadiet, frontfigur va Jimmy Jansson som har skrivit en del låtar i årets melodifestival och varit med själv som artist i festivalen.
(Bloggens anm. - Jimmy Jansson, ni vet "Amanda")


Stefan Erkgärds #34


Inga kommentarer: