Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

17 februari 2014

Rubiks Häst?

Ja, jag vet... många tycker att jag verkar ha alldeles för mycket fritid, hur man nu kan ha det med ett heltidsjobb, familj, hus, hund och Vita Hästen som hobby. Men det är så här att får jag mina idéer så kan jag inte riktigt släppa dem efter en tanke utan måste testa om det funkar även att genomföra. Jag har några exempel på det här hemma och för det mesta gäller det Hästen ;). Det mesta handlar om prioriteringar och vad gör det om en dammråtta eller en otvättat tvättkorg får vänta en liten stund? De finns ju kvar när jag är klar med mina hyss...

Jag råkar vara ansvarig för sällskapsspel på mitt arbete och älskar allt som har med spel, lekar, pyssel och knep att göra och för ett tag sedan kom jag på detta:


Nu när vi går in i ett två-tre veckors långt uppehåll måste man ju hålla sig sysselsatt på något vis och varför inte vrida och vända på en alldeles egen Vita Hästen-kub? OS-hockeyn täcker bara en liten del av uppehållet och sedan får man väl sitta och pilla med denna tills det är dags igen ;)



Som vanligt är alla mina påhitt helt utanför souvenirförsäljningen men skulle något vilja köpa mina skapelser, som oftast är helt unika då det endast tillverkas i ett exemplar, så behåller jag så det täcker mina utlägg för material. Arbetstid och sånt är bara nöje... och överskottet skänks till klubben som tack för lånet av klubbmärket.

Nu ska jag baka lite... och kanske städa, sen ska jag ta hand om nästa projekt ;) Idéerna har inte börjat sina än iallafall.


Inga kommentarer: