Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

26 februari 2014

Nio Nyfikna Frågor

Jag hade lite fler svar liggandes till den här serien och nu när det är uppehåll och lite tunnsått på annat skoj så passar det väl alldeles utmärkt att ta denna med. Denna gång är det inte en spelare i laget som är målet utan en person "bakom" laget.

"Lagledarfru"

1. Hur möttes era vägar?
Svar: Vi träffades hos en av hans kompisar en sen kväll för 12 1/2 år sedan

2. Vilka tre egenskaper uppskattar du mest hos Jimmi?
Svar: Hängiven,social och väldigt omtänksam

3. Är han duktig på matlagning, och vad skulle du säga är hans ”paradrätt”?
Svar: Jimmi är väldigt duktig i köket när han känner att han har tid, hans paradrätt måste nog vara musslor i en väldigt god stark sås.

4. Finns det något plagg/accessoar som Jimmi envisas med att bära som du helst skulle vilja lägga i sopsäcken?
Svar: Haha nej de kläderna åkte i sopsäcken för många år sedan

5. Om han skulle på maskerad, vad tror du Jimmi helst skulle klä ut sig till?
Svar: Oj den var lite knepigare, men tror han skulle komma som gudfadern eller liknande

6. Vem av er bestämmer över fjärrkontrollen till tv’n hemma och vad blir det då för program?
Svar:  Haha ja den som vart hemma hos oss vet att det är bara sport på tv:n, så som svar på frågan är det HAN som bestämmer över kontrollen.

7. Om Jimmi skulle se sig själv som en seriefigur, vilken tycker du är mest lik hans personlighet?
Svar: Denna fråga är väldigt svår att svara på, kan inte komma på någon på rakarm, får säga pass på den

8. Hur påverkas samtalet runt middagsbordet efter en vinst resp förlust? Pratas det match, mål, publik, domare eller dylikt? Eller tar han inte ”jobbet med sig hem”? 
Svar: Han tar ALLTID med sig jobbet hem ( båda 2) men inte så att det bara är det som vi pratar om. Men visst det blir mycket prat om matchen i helhet då sonen vill veta allt möjligt och jag frågar om min synbild på matchen är liknande hans.

9. Om Jimmi skulle medverka i ett dokusåpa/tävlings-tvprogram, vilket skulle det vara och varför?
Svar: Jag tror att det programmet han skulle vinna lättast i är Paradise Hotel då han är en extremt bra människokännare, men finns ju delar i de programmet som inte skulle funka så bra med en fru och 3 barn hemma hahaha

Som avrundning:
Kan och vill du berätta någonting om Jimmi som vi troligen inte vet?
Svar: Jimmi är en man som inte gömmer något och är väldigt öppen om allt, det ni ser är det ni får, men han har en enorm fobi, vilket är fåglar, han hatar dom speciellt fiskmåsar. 

Jimmi Ramsten - lagledare

 

Inga kommentarer: