Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

13 februari 2014

Nio Nyfikna Frågor

Medans ni väntar på mina kort från gårdagens match mot Vimmerby kan ni roa er med en ny intervju i serien "Nio Nyfikna Frågor". 

Varsågoda:

Spelarfru #8

1. Hur möttes era vägar?
Svar: Enligt Linus (han är faktiskt bättre än mig på att komma ihåg sådana här saker) så träffades vi första gången på en utebio för ungefär 12 år sedan. Första ”dejten” var hemma hos mig. Jag kommer ihåg att det var Gladiatorerna på Tv. Linus var väldigt nervös, hade svettiga handflator och tuggade tuggummi konstant hela tiden. 

2. Vilka tre egenskaper uppskattar du mest hos Linus?
Svar: Han är rolig, väldigt lojal mot alla han känner och en stor romantiker!

3. Är Linus duktig på matlagning, och vad skulle du säga är hans ”paradrätt”?
Svar: Hemma hos oss är det Linus som står för den största delen av matlagningen. Han tycker om att laga mat och är faktiskt väldigt duktig på det också. Om jag måste välja en maträtt som han är extra bra på att laga så blir det nog wallenbergare med potatismos. Annars gillar han att grilla på somrarna.

4. Finns det något plagg/accessoar som Linus envisas med att bära som du helst skulle vilja lägga i sopsäcken?
Svar: Han har ett par riktigt fula Jofa shorts som han envisas med att ha på sig hemma. Det är hål i dom och dom är allmänt slitna. Annars är det väl jag som köper kläder till honom så där kan jag väl inte klaga så mycket.

5. Om ni skulle på maskerad, vad tror du Linus helst skulle klä ut sig till?
Svar: Han är ju en väldigt rolig person så jag tror att han skulle välja en dräkt som sticker ut och som får folk att skratta. På en nyårsfest var han och en kompis till honom Tom&Jerry. Han valde mellan den eller en Tarzan dräkt med kjol och lång peruk. :)

6. Vem av er bestämmer över fjärrkontrollen till tv’n hemma och vad blir det då för program?
Svar:  Jag måste nog säga att det är jag som bestämmer över fjärrkontrollen hemma. Jag älskar alla kriminalserier och tittar på allt sånt. Linus tycker väl inte att det är skitbra men han sitter snällt sitta med och tittar.

7. De flesta spelarna har svarat på mina Fyra Finurliga Frågor och meddelat vilken seriefigur de skulle kunna vara, Linus har jag tyvärr inte fått svar ifrån men vem skulle du välja åt honom?
Svar: Skalman kanske skulle vara en seriefigur som passar in på Linus. Han stressar aldrig (utåt sett), är fruktansvärt morgontrött och många uppfattar nog honom ganska seg.

8. Hur påverkas samtalet runt middagsbordet efter en vinst resp förlust? Pratas det match, mål, publik, domare eller dylikt? Eller tar han inte ”jobbet med sig hem”?
Svar: Det var värre innan vi fick barn. Då kunde han vara riktigt sur och förbannad efter en förlust och det kunde gå en stund innan man ens kunde prata med honom. Nu när man har 2 små grabbar hemma finns det liksom inte tid att sura efter en dålig match. Vi kan prata om matcherna ibland men sen rullar vardagen på igen. Jag är hans största fan men förmodligen också den som kritiserar hårdast när han gjort en sämre match så ibland kan det bli lite diskussioner. ;)

9. Om Linus skulle medverka i ett dokusåpa/tävlings-tvprogram, vilket skulle det vara och varför?
Svar: Expedition Robinson går helt bort. Han gillar inte småkryp och skulle aldrig klara sig utan mat och snus. Gladiatorerna skulle väl bara göra större skada på hans redan sargade kropp så den går också bort! Ha ha! Skulle han få välja själv blir det nog Idol. Han VILL gärna kunna sjunga, men kan inte ens en hel låttext utantill (sjunger tom fel melodi till ”ekorrn satt i granen”) och är ganska risig på engelska ;)

Som avrundning:
Kan och vill du berätta någonting om Linus som vi troligen inte vet?
Svar: Efter en del smällar på näsan under sin hockeykarriär så har det hänt något konstigt… Hans näsa visslar jätteofta och jag stör ihjäl mig! Så det retar jag honom ofta för. Skulle väl inte kalla det för talang utan mer en olat. :) Sen är han en riktig entreprenör och kommer ständigt hem med nya affärsidéer. Jag blir trött bara av att lyssna på honom.  Han är också en liten räddhare och vägrar att titta på skräckfilm. Om jag tvingar honom sitter han med kudden i ansiktet halva filmen.


Linus "Näsa" Näsström #8



Inga kommentarer: