Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

22 februari 2014

OS-mössan

Eftersom det nu är OS-tider med OS-finalen i ishockey som höjdpunkt i morgon med våra Tre Kronor var det dags att damma av dessa mössor. Ni som varit med ett par säsonger vet att jag under matcherna för ett par säsonger sedan tog upp virkningen till hallen, gjorde om beskrivningen till OS-mössan som blev så populär och gjorde den till en Vita Hästen-mössa istället. Så här blev ju resultatet:



Om ni som jag bejakar tanten i er och vill virka era egna har ni en bra beskrivning här, bara byta ut färgerna mot Världens Bästa :). Man kan oxå fråga mig snällt och "sticka" åt mig ett par hundringar så kanske jag kan ta upp den hobbyn igen ;)




Jag roade mig faktiskt med en mössa till... eller det blev två stycken då den första blev lite för stor för mig. Och vad passade bättre än att ge "VåranJonte" det exemplaret och behålla den andra själv. Dvs det finns två stycken av denna mössa... en till mig och en fick jag lämna över personligen. Jag har faktiskt bild på när han har provar den, men den bilden anser jag är privat och tänker inte dela med er, pilutta er! ;)








Inga kommentarer: