Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

18 februari 2014

Uppskattning från bloggen

Jodå, jag vet att det sägs att vi inte vunnit något än men eftersom coach Hånberg tryckte extra på det där med uppmuntran och uppskattning tidigare så bestämde bloggen - dvs jag - att det var dags för lite uppskattning. Det har ju faktiskt blivit två seriesegrar hittills den här säsongen och lite vinst måste jag allt säga att det är. I samråd med Pelle bestämdes det att spelarna efter dagens hårda träningspass skulle få njuta av lite tårta. Sagt och gjort, det har kollats på så väl gluten och laktos och spår av nötter hit och dit. Efter lite bakande och rörande och smetande så kunde bloggen presentera denna vid dagens träning:


Jag tog mig bort till hallen för att lämna denna koloss och passade även på att spana lite på träningen. Förhoppningsvis var den både god och uppskattad, tårtan alltså. 

Här följer lite bilder från träningen.

Pelle Hånberg körde hårt med laget idag
Samling med tillsägelse - ni ska ge 100% i åkningen!
Bankelius torkar svetten ur skägget
Fokus på närkamper idag
Och roligast idag - Otto Jaksch med på träningen!
Jeff slet hårt
Marcus Andersson från Borlänge
Vatten, vatten, vaaatten...

Brage och Sperrle
Mer genomgång och sammanbitna miner
Hmm... jag vill nog inte veta... ;)
Matchsituation - Sperrle räddar
Stafett med vikter
Hårdkörning för nykomlingar
Rätt glada miner ändå
Maksim pustar ut
Fullt i båset
Torsten övervakar spelet



Inga kommentarer: