Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

28 februari 2014

Ett besök i Himpa

Nej ni, abstinensen blev för stor. Det hjälpte inte att följa kommande motståndare i PO2 häromdagen utan jag tog en sväng till ishallen igår eftermiddag för att få en glimt av Världens Bästa Hockeylag. Visst, jag hade ett ärende till men det var härligt att se lite hockey igen. Det blev inte sämre av att det var internmatch, återigen mellan RödaVita Hästen och VitaVita Hästen. Fart och fläkt, snabba byten och så var det Världens Bästa Eriksson som dömde matchen. 

Jag "råkade" ta med kameran... så det kan bli? Så här kommer lite kort från gårdagens träning. Jag har även ett klipp på Gardell när han sätter en backhand-straff bakom Sperrle, men den tänker jag inte lägga upp här än... jag vill ju inte bjussa motståndarna på mer än nödvändigt ;) Men jag kan iallafall säga att det var en go'bit.

Domare Eriksson ska till att släppa pucken
Svenne & Pelle konfererar lite i en "periodpaus"
Röda bänken
Del av vita bänken
Inne i matchen
Lite blandade ansiktsuttryck
Koncentrerade killar
Sekretariatet...
Otto körde för fullt
Glada miner på bänk Röd
Taktiksnack mellan Sama och Gardell
De har taktiksnack på en lägre nivå...
Dags för ny period
Otto och Nylander gör upp
Nej, Otto sitter inte på Sperrles axel även om det ser så ut
Dagens vinnare: VitaVita Hästen
Avgörande målet i sudden gjordes av Torsten
Nu är det trots allt mindre än en vecka kvar innan vi får se laget i PO3. Fortfarande högst oklart om resan går till Visby eller Huddinge. Rent sportsligt vore det kul med Visby, men för att kunna se matchen live tillsammans med en hel del fanz skulle Huddinge vara bättre. Jaja, imorrn kanske vi vet...


Inga kommentarer: