Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

3 februari 2014

Nästintill fullsatt!

Det har varit lite halvljummet när man pratat om Vita Hästen de senaste veckorna om man inte pratar med de mest inbitna fansen förstås. Igår kväll var det dags för företagen att bjussa den lite svårflörtade publiken på gratis inträde. När jag något sen kom ifrån jobbet och möts av köer redan vid avfarten till Himmelstalund så började jag ana och vi kan med facit i hand konstatera att GRATIS ÄR GOTT! Dryga 4100 personer hittade till hallen och det är jättekul! För alla som är där, för laget, för klubben och för de som tvivlar. Det var ett ypperligt skyltfönster att visa upp vad man kan, och den chansen tog både spelare och ledare. NT skrev att det var ärkerivalen som kom... ja, en av dem. Och två segrar under denna Alletta mot Tingsryd imponerar även om inte allt klaffat än, men som sagt... igår bjöds vi på en fantastiskt bra match mellan två lag som ville spela hockey. Även om mina bilder här kanske visar på motsatsen ibland ;) men känslorna måste finnas där. 

Två debutanter i laget, Axel Brage i målet och rutinerade räven Michael "Nyllet" Nylander! Även där har det funnits många delade åsikter om den senares medverkan, men jag kan tycka att den rutinen han besitter är ovärderlig... särskilt när han fortfarande har klipp i skäret och en fantastisk puckkontroll. Får vi ihop all den rutinen och erfarenheten med viljan och hjärtat som finns i laget till en homogen maskin är det inte många som kommer stoppa oss. Det är iallafall vad jag tror.

Nästan fullsatt - 4127 personer kom ikväll
Niklas Ottosson #91
Axel Brage #1 fredar målet
Torsten skyddar sin lagkamrat - bort med dig stygga taifare, schas...
Jocke hade också sina duster
Bankelius hoppade, slet, studsade, rev, körde järnet - som alltid
Suddig, ursäkta. Men Holst hjälm har inte ens landat i isen... 
snacka om att välja fel motståndare att mucka med ;)
Efterdyningar... utslagna tänder tydligen... och Gunnarsson hade en egen liten pratstund
Michael "Nyllet" Nylander 1+1 poäng
Bankelius och Samuelsson - bägge två bra igår enligt mitt tycke
Se så, nu tar du och lugnar ner dig lite här va...
Det var en kämpaseger igår
Nylander framme och stör
Axel Brage
Skulle man kunna säga att domaren "var på tårna" den här matchen?
...och nu sticker jag!

Som vanligt höll jag på att säga, men sist men inte minst en liten hopklippt filmsnutt från matchen (och ja, jag har tillstånd att lägga upp sånt ;) ). Naturligtvis sett ur Vita Hästen-perspektiv;

Mitt filmklipp på entré och spelsekvenser:




Psst... jag glömde säga att vi vann. Med 4-2 ;)


Inga kommentarer: