Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

23 februari 2014

Grattis på namnsdagen!

Idag får vi ta och gratulera en av spelarna på namnsdagen, eller hur ska vi säga? Det är ju inte spelarens förnamn som står i almanackan för dagen, men det är väl klart att vi säger ett stort grattis till:

"TORSTEN"

Japp, Våran Torsten har namnsdag idag! Då tar jag och bjussar på lite blandade bilder från arkivet:














En liten filmsnutt med då... för att visa hur mycket nytta VåranTorsten faktiskt gör framför målet som kanske inte alltid syns. Det resulterade inte i mål denna gång men det hade kunnat gjort ;) 






Inga kommentarer: