Hej och välkommen till min hockeyblogg om i huvudsak Vita Hästen och en gnutta IK Guts. Det här är mitt minnesalbum där jag publicerar kort, filmer, lite matchsnack, funderingar, annorlunda spelarpresentationer och blandade påhitt. Ni kommer inte hitta senaste nyheterna om laget här, inte heller rykten och smutskastning utan jag försöker låta det här vara en "trivselblogg" där man kan surfa runt, må bra och ha kul. Allt som skrivs om motståndarna ska ses med glimten i ögat. Alla foton är tagna av min egna amatörkamera om inget annat anges, låna gärna foton men lämna cred i så fall är ni snälla. Vill ni kontakta mig angående bloggen, tex önskemål på inlägg eller tips på annat som rör Vita Hästen eller Guts - skicka mail via länken lite längre ner på höger sida. Tack för att ni tittade in och välkommen åter!

20 februari 2014

Nu har jag fått spel...

Eller fått och fått förresten, jag fick minsann betala för det. Men som jag nämnde tidigare i bloggen har jag en förkärlek till spel och pyssel och det går alldeles utmärkt att kombinera med passionen för fotografering och Vita Hästen. Och ja, det underlättar att man är lite tokig och det vet ni ju redan att jag är. Jag upptäckte ett fantastiskt erbjudande på ett internetföretag som arbetar med fotoprodukter och satte mig att gå igenom matchbilder mm. Sedan beställde jag inte ett utan två memoryspel med olika motiv så jag skulle få tillräckligt många bilder att para ihop. Säga vad man vill om "barnspel" men det är inte helt lätt om man kör med många bilder och tänk er glädjen när man börjar vända på brickorna och man får se delar av "Världens Bästa Hockeylag"! Asken fick jag fixa själv men det var ju en enkel match. Nå, finns det någon som vill utmana mig i Hästen-memo...kan meddela att jag är grym på det ;)

Så man behöver inte alltid släpa fram RISK, Monopol eller Alias... och när man tröttnat på kortlekarna och yatzy tar man helt enkelt fram detta spel. 

Obs... detta är högst personligt och alltså inte till salu ;)






Och nej, jag är inte besatt... bara hängiven supporter :)


Inga kommentarer: