Sidor

13 augusti 2014

Träningsmatch i Stallet

Idag var det dags att begå allsvensk träningsmatchpremiär på hemmaplan. Det vill säga att vi fick krypa in i kyliga Stallet och trängas för att hålla värmen. Nästan 400 personer hade iallafall bestämt sig för att se matchen och det var Jeff Hällegards Huddinge som kom på besök.

Jag tänkte inte orda så mycket om själva matchbilden, det var som vilken träningsmatch som helst tycker jag. Hafsigt, slarvigt, mycket vilja och tuta-o-kör... men  jag tycker ändå man börjar se lite tendenser till att det här kanske inte är så tokigt. Det finns vissa spelare som redan nu visar att de menar allvar och utmärker sig lite mer än andra. Jag tänker inte gå in på specifika personer och dela mina egna tankar och åsikter, det kanske jag gör framåt seriestarten när jag fått lite bättre överblick.

Men det jag tänkter dela med mig av är lite bilder från kvällens match, jag måste dock erkänna att jag är lite ringrosting. Det blev mycket suddiga kort, men ett par ska jag bjuda på iallafall. Jag är ju trots allt amatör på detta ;)


Macke E
Macke och Morgan väntar på "sin" tur att kliva av isen
Det fungerar ju lite olika i Stallet med in och utpassering vid isen
Färgglada rester när perioden drar igång igen
2:a perioden får vänta... det ska lagas is först
Fredrik Lindström och Adam Schmidt språkar lite så länge
Och in smyger en profil för att se Hästen
Snabbt anfall... märks på suddigheten ;)
Wallén gör sitt bästa för att skymma målvakten
Mååål!
Stående bänk


Här kör vi så snön yr
Tack för matchen Huddinge
Tack för matchen publiken
Wallén kör med dubbla bössor ;)
Så, det var vad jag hade att bjuda på idag. Resultatet blev 5-3 till Vita Hästen och ett alldeles utmärkt referat hittar ni HÄR!

Till nästa gång hoppas jag att jag lyckats ställa in siktet lite bättre. De här korten håller ju verkligen inte någon Allsvensk klass :) Men det kan bara bli bättre känns det som. Hej så länge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar