Sidor

11 augusti 2014

Kick-off 2014

Då har vi även kick-offat igång den här säsongen - den här ALLSVENSKA säsongen ;) (tycker ni jag är tjatig?) på riktigt och fått träffa de flesta spelarna på nära håll. Här kommer en liten rumsren sammanfattning av kvällen. 

Som vanligt (!) stod gubben och jag för det mesta av mathållningen med en hel del hjälp från vänner. Vi började redan på fredagkvällen och förberedde så mycket vi kunde.

Glada potatiskokarna Ann-Sofie & Jill
...som resulterade dessa lådor med fransk potatissallad.
Sen åkte vi hem och sov ett par timmar. Vi som skulle fortsätta med mathållningen kunde ta en välförtjänt (?) sovmorgon medan de andra duktiga fixade Sliding-åkning åt killarna i laget. Vi kom upp framåt kvällningen och körde igång grillar och dukade upp.  

Björn assisterade gubben som grillmästare och det fixade de galant.
Innan maten skulle förtäras följde en genomgång av dagens resultat samt en presentation av närvarande spelare och ledare. Samma sak här som i förra inlägget... jag reserverar mig redan nu för om jag nämner någon spelare vid fel namn då jag inte "lärt känna" alla riktigt än, men jag ska göra mitt bästa.

De sex spelare som gav sig på åkningen. Sean-Michel "Mischa" Sunnqvist, Mattias Kalin,
Viktor Amnér, Riley Armstrong, Fredrik Lindström & Henrik Thegel
Vinnaren Viktor Amnér - på en rekordtid under 60 sek.
Delar av spelarpresentation:

Henrik Thegel som kom till oss lagom till kvalserien från Skövde och blir alltså kvar
Viktor Amnér - från Troja/Ljungby (...som jag har för mig åkte ur i år ;) )
Sean-Michel "Mischa" Sunnqvist - från BIK Karlskoga
Den här känner vi igen - Morgan Hassel
Han den här känns oxå bekant... även om han sa att det var hans 1:a säsong i Hästen så tar vi och slänger på en 0:a och säger väl 10:e säsongen för Joakim Petersson
Mattias Kalin - från Djurgården
And from Canada - Riley Armstrong
Joakim Strandberg hoppas vi få se hela denna säsong
Tobias Liljendahl även han från Djurgården - med den uppsynen blir han farlig i år ;)
And from the United States of America - Adam Schmidt
Fredrik Lindström - från ... hrm LHC...typ
Juha Uotila - från Oskarshamn (eller ja, Finland med så klart)
Också en bekanting - William Wallén
Med puck och blad så blir han glad....MACKE ERIKSSON... ;)
Allas vår Linus Näsström
Henrik Bankelius har bott in sig i Hästen-tröjan på allvar nu
Axel Brage - dök upp hos oss från Malmö i Allettan och blev kvar även han
Efter denna var det dags att äta! Efter det blev gubben och jag uppkallade på "scenen" som inte alls var någon scen... och blev tackade för vårt jobb år efter år... men vadå? Det är ju massor av människor som hjälper oss så jag skickar ett kollektivt tack till alla er här: TACK! och att ställa upp med detta för Världens Bästa Hockeylag? Ja, självklart! Sen att det blir lite smörgåsar, bullar, tårtor och chokladbollar under säsongen... det är bara bonus liksom ;) Vi vill tacka alla er spelare, fanz och funktionärer att vi får ställa upp.


Sen... började festen ;). Tre M & Cia drog igång musiken och det börjades svängas på dansgolvet. De fick en hel del gäst"artister" under kvällen och utan att lägga upp film på dessa kan jag nämna Morgan Hassel som rev av en version av FreeStyle's Vill ha dig... Klefa rockade loss i Paradise City... sen kom nog Morgan upp till micken igen... och igen... innan det blev både kvartetter och kvintetter som bland annat framförde Oslagbara, Beatboxversion av Tänd ett ljus och diverse svenska alster... 

Ni som inte var med ska faktiskt få en liten liten glimt av hur det lät, den här kvällen på Kråkvilan då Vita Hästen sparkade igång den ALLSVENSKA säsongen 2014-2015.

Ps... det är inte fel på filmen, en bit av den är filmad upp i taket bara för att få med ljudet... inga bildbevis ;) Ni hittar den inte på Youtube även om det står så i nederkant men den är bara redigerad där och borttagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar