Sidor

18 augusti 2014

Bloggpremiär - IK Guts

Nu har jag tagit ställning... jag tänker rikta min skakiga kamera mot ett till hockeylag i Norrköping. Man skulle skämtsamt kunna kalla klubben för Hästen Light, men naturligtvis är det IK Guts jag menar. Division 3 laget med abitioner att ta minst ett steg upp i hockeysveriges divisoner. Den här säsongen är siktet inställt på avancemang mot division 2, och tittar man på spelarna som laget har på pappret så är det helt klart en rimlig målsättning. Många av oss som följer Vita Hästen har fått upp ögonen för Norrköpings andra rödvita hockeylag, troligen det enda div 3 laget i Sverige med fullständiga rättigheter på hemmamatcherna ;). Det bör förutom det frejdiga spelet bör locka publik kan tyckas.

Jag tog mig till deras ispremiär härom veckan och tänkte dela med mig lite kort därifrån. Jag var inte ensam, det var kanske inte riktigt lika många som på Vita Hästens ispremiär, men det hade kanske ingen räknat med. Men... lokalpressen var på plats! Varför? Jo, det spelar faktiskt en OS-guldmedaljör i laget! Har ni missat det eller vill titta närmare på HENNE så kolla in 24NT's reportage här:


Här kommer lite av mina kort och jag ber så hemskt mycket om ursäkt redan nu att jag inte lärt mig alla spelares namn, det är ju mest ex-hästarna jag känner igen. Men jag ska bättra mig, jag lovar!

Många på isen
Gustaf Gardell i en ny röd tröja
Ola Svanberg

Victor Ringberg och Jennifer Wakefield
Hm... kontaktsport? ;)




Pär Ohlin

Jag får sätta mig med Elite Prospects laguppställning och plugga så snart säsongen är igång och spelarna har rätt nummer på ryggen ;). Så här ser lagbygget ut hittills:







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar